Verdiepingscursus illegaal grondgebruik

Verdiepingscursus illegaal grondgebruik

Voor professionals. Je bent bezig met de aanpak van ongeregistreerd of illegaal grondgebruik binnen de overheid. Er zitten dossiers in je werkvoorraad en/of je gaat het beleid maken of herzien. Welke hulp biedt de rechtspraak dan? Met deze verdiepingscursus krijg je alle informatie die je nodig hebt. En jouw vragen komen uiteraard ook ruimschoots aan bod. Helder en praktisch, zodat jij verder kunt.

Locatie: Koffiebrandery in Den Bosch

Eerstvolgende data:

Deze cursus komt terug in het najaar van 2024

Prijzen zijn inclusief cursusmateriaal. Er is op onze cursussen geen btw verrekend.

Je bent bezig met de aanpak van ongeregistreerd of illegaal grondgebruik binnen de overheid. Er zitten dossiers in je werkvoorraad en/of je gaat het beleid maken of herzien. Welke hulp biedt de rechtspraak dan?

  • Wat verlangt het recht van een eigenaar?
  • En wat van een gebruiker van andermans grond?
  • Wanneer is het verstandig om een grensreconstructie te organiseren?
  • Wanneer start een verjaringstermijn?
  • Is ontruiming of zelfs sloop eisen geen misbruik van recht?
  • Wat mag je nou verwachten van de notaris of een makelaar?
  • Kan je nou altijd schadevergoeding eisen als verjaring aan de orde is?
  • Hoe moet je verjaring bewijzen of juist ontkrachten?
  • Kan je niet beter via bestuursrechtelijke handhaving de zaak aanpakken?

Met deze verdiepingscursus krijg je antwoorden op dit soort vragen en nog veel meer. En jouw vragen komen uiteraard ook ruimschoots aan bod. Helder en praktisch, zodat jij verder kunt.

Collega-korting

Twee weten meer dan één. Neem een collega mee en krijg 10% korting per collega.

Expertgroep-korting

Leden van de expertgroep illegaal grondgebruik krijgen standaard 10% korting.

Het is als advocaat mogelijk om opleidingspunten te behalen door het volgen van deze cursus. Het volgen van één netto uur onderwijs kan gekwalificeerd worden voor één opleidingspunt, áls deze wordt geaccepteerd door de NOvA. De Van Leijen Academie geeft desgevraagd elke advocaat of cursist een verklaring daartoe af, die kan worden geaccepteerd door de NOvA. Meer informatie hierover kan je vinden op de website van de NOvA.

Een jurisprudentiedag kan je ook in huis halen, dus exclusief voor jouw organisatie. Nodig eventueel ook nog anderen ( buiten je eigen organisatie) uit voor zo’n cursus in huis. Datum bepalen we in overleg. De kosten bedragen € 2.850,00, geen BTW nodig, voor maximaal 20 deelnemers. Stuur even een e-mail om deze dag te boeken!