€ 197 geen BTW nodig (inclusief uitgebreid cursusmateriaal)

De studiemiddag Niet (meer) doen: gratis snippergroen gaat in op de vraag of snippergroen en ander gebruik van overheidsgrond nog wel voor niks of een klein prijsje in gebruik mág worden gegeven. Er is namelijk nieuwe wetgeving die dat verbiedt: de Wet markt en overheid.

Ben jij erbij? 20 juni 2017, ‘s-Hertogenbosch

Het is ook mogelijk om deze studiemiddag in company te organiseren.

Ik ben erbij op 20 juni 2017
Download folder

De studiemiddag Niet (meer) doen: gratis snippergroen gaat in op de vraag of snippergroen nog wel voor niks of een klein prijsje in gebruik mág worden gegeven. Er is namelijk nieuwe wetgeving die dat verbiedt: de Wet markt en overheid. Op de studiemiddag bezien we de beste juridische mogelijkheden voor snippergroen, die rekening houden met de jongste wet- en regelgeving. We zullen zien welke gevolgen de nieuwste wet- en regelgeving hebben voor jouw praktijk. En hoe je deze weer helemaal juridisch ‘fit’ kunt krijgen.
Een unieke samenwerking tussen Liesbeth van Leijen en Lobke Opsteen.

Collega-korting

Twee weten meer dan één. Neem een collega mee en krijg 10% korting per collega.

Expertgroep-korting

Leden van de expertgroep illegaal grondgebruik krijgen standaard 10% korting.

Het is als advocaat mogelijk om opleidingspunten te behalen door het volgen van deze cursus. Het volgen van één netto uur onderwijs kan gekwalificeerd worden voor één opleidingspunt, áls deze wordt geaccepteerd door de NOvA. De Van Leijen Academie geeft desgevraagd elke advocaat of cursist een verklaring daartoe af, die kan worden geaccepteerd door de NOvA. Meer informatie hierover kan je vinden op de website van de NOvA.

Deze studiemiddag wordt in het voorjaar van 2017 slechts tweemaal georganiseerd. Dus: wacht niet te lang met aanmelden. Vol = vol.
Deze studiemiddag kan je ook in huis halen, dus exclusief voor jouw organisatie. Nodig eventueel ook nog anderen ( buiten je eigen organisatie) uit voor zo’n cursus in huis. Datum bepalen we in overleg. De kosten bedragen € 1.850,00, geen BTW nodig, voor maximaal 20 deelnemers. Stuur even een e-mail om deze dag te boeken!
De studiemiddagen vinden plaats op verschillende locaties in het land.