Studiemiddag op 21 mei: Kansen voor het landelijk gebied

Studiemiddag: Kansen voor het landelijk gebied

DE UNIEKE BIJEENKOMST VOOR PROFESSIONALS DIE BEZIG ZIJN MET HET LANDELIJK GEBIED.

In deze studiemiddag gaan we op zoek naar antwoorden die jij als professional hebt in de aanpak van je werk. Waarbij de diverse juridische, ruimtelijke, maatschappelijke en praktische aspecten door deskundige sprekers zullen worden belicht.

Waar en wanneer: 21 mei van 12.00 tot 17.00 uur (incl. lunch en borrel)

Locatie: Van der Valk hotel Zwolle

Kosten: € 295,- per persoon.

Download folder
Ik ben er bij op 21 mei 2019

THEMA STUDIEMIDDAG: Kansen voor het Landelijk Gebied.

Zorgenkindje of dé plaats waar het allemaal gebeurt? Wat gebeurt er allemaal in het landelijk gebied en hoe gaan we daar kansen pakken? De situatie is wezenlijk anders dan in het stedelijk gebied. Er gebeurt namelijk alles tegelijkertijd: krimp én groei, rust én toenemende druk op de openbare ruimte, mobiliteit, natuur én agrarische ontwikkeling. Hoe bepaal je je rol als professional? Volg je de ontwikkelingen passief of ga je actief op zoek naar nieuwe kansen, voor jezelf, je bedrijf en je cliënten?

In deze studiemiddag gaan we op zoek naar antwoorden, waarbij de diverse juridische, ruimtelijke, maatschappelijke en praktische aspecten door deskundige sprekers zullen worden belicht.

Het goede nieuws is dat het landelijk gebied fantastische mogelijkheden biedt om de uitdagingen van deze tijd het hoofd te bieden.

Expertgroep-korting

Leden van een expertgroep krijgen standaard 10% korting.

Deze studiemiddag is een unieke samenwerking tussen Van Leijen Academie en Instituut voor Agrarisch Recht.