Seminar: ‘Succesvol procederen in het bestuursrecht’

Een seminar voor professionals. Het is tijd dat jij als professional met succes (ook) juridische procedures kunt voeren. Want, juridisch werk is er niet alleen voor ervaren juristen. Voor veel anderen is dit ook deel van hun gewone werk. En dat geeft spanning, als je ervaring of coaching mist.

Voorkom dure of onnodige fouten door gebrek aan kennis of ervaring.

Luister naar tips, deel ervaringen, stel vragen en hoor hoe een rechter en een bezwaarcommissie omgaan met professionals in het bestuursrecht.

Dit seminar organiseert de Van Leijen Academie samen met De Nieuwe Juridische Boekhandel en LLM Legal.

Datum: 23 oktober 2018, 13:30 – 17:30 met afsluitende borrel

Waar: Den Haag, De Nieuwe Juridische Boekhandel (Herengracht 60  |  2511 EJ  |  Den Haag  |  070-7371126)

Voor wie: advocaten, juristen en andere professionals

Kosten: € 225 (geen BTW nodig). Alle deelnemers krijgen een gratis exemplaar van het boek ‘Succesvol Procederen in het Bestuursrecht‘, winkelprijs € 25.

Punten NOvA: 3 punten

Ik meld me aan voor het seminar op 23 oktober
Lees de folder

Deze dag is speciaal opgezet voor mensen uit de praktijk: advocaten, stagiaires, beginnende juristen en overige professionals die succesvol willen procederen. Na het seminar kan jij spanning in de rechtszaal relativeren, heb je tips en voorbeelden uit de praktijk voorhanden en voorkom jij voortaan onnodige en dure fouten. Je zult sneller en prettiger werken, óók in de rechtszaal. Je gaat met veel meer zelfvertrouwen elke procedure in. Je bespaart tijd, gedoe en spanning.

Expertgroep-korting

Leden van een expertgroep (snipperblauw of snippergroen) krijgen standaard 10% korting.

Dit seminar is uniek en vindt alleen plaats op 23 oktober 2018 te Den Haag. Dus: meld je meteen aan, want VOL = VOL.

Certificaten worden verzorgd door LLM Legal uit Amsterdam.

mr. Alexander Brouns verzorgt ook masterclasses Succesvol Procederen. Haal alle kennis snel en exclusief in huis. Nodig eventueel ook nog anderen (buiten je eigen organisatie) uit voor zo’n masterclass. Datum bepalen we in overleg. De kosten bedragen € 2.850,00, geen BTW nodig, voor maximaal 20 deelnemers. Stuur even een e-mail om een masterclass Succesvol Procederen te boeken!