Praktijkmiddag bespreking grond-dossiers

€ 1.950,- geen BTW nodig

Voor professionals die verder willen komen. In één middag gaan we samen aan de slag met jouw grond-dossiers en krijg jij meer kennis van de theorie. We gaan aan het werk met jouw dossiers en onze kennis over de materie. We werken oplossingsgericht: niet advizeuren maar zeer praktisch adviseren. Maatwerk in kennis en dagelijkse praktijk.

Voor groepen van maximaal 20 personen.

De prijs is inclusief studiemateriaal en een exemplaar van de laatste jurisprudentiebundel.

De praktijkmiddag wordt op locatie gegeven van 13.30 tot 16.30 uur.

Aanvragen praktijkmiddag
Download folder

Deze praktijkmiddag is geen hoorcollege maar brengt kennis in de praktijk. We werken in kleine groepen, niet groter dan 20 mensen, zodat iedereen mee kan doen. Rustig achterover leunen is er niet bij. We gaan direct aan de slag met jouw dossiers en informatiebehoefte.

Een praktijk middag is van 13.30 tot 16.30 uur en vindt plaats op de locatie van jouw organisatie.

2017-09-13_referentie_workshop_verjaring

“We hebben in één middag veel dossiers doorgesproken en flinke stappen daarin gezet, mét veel concrete tips. De workshop was helder. Wat ik met name waardeer in Liesbeth is de pragmatische aanpak, het inlevingsvermogen in onze dossiers en de grote parate kennis.”

“Nou, die middag had wel langer mogen duren, hoor. Ik vond het erg interessant. Ik heb vooral geleerd dat het goed is om vooraf goed onderzoek te doen naar de feiten en omstandigheden van een dossier. En ook dat je vooral als gemeente duidelijkheid moet verschaffen.”

“Ik ga voortaan het conflict niet meer uit de weg…”

“Ik geef deze cursus een 9: veel geleerd en direct toepasbaar. Echt heel duidelijk allemaal”

Elke praktijk middag vindt in jouw organisatie plaats. Andere organisaties en/of belangstellenden zijn welkom om aan te schuiven, op uitnodiging van jou, tot een maximum van 20 personen. Een praktijk middag aanvragen werkt aldus:

  1. Download de folder en algemene voorwaarden.
  2. Vraag een praktijk middag aan door een e-mail te sturen naar info@vanleijenoverheidsrecht.nl en je krijgt een opdrachtbevestiging per mail retour.
  3. We nemen contact met je op en plannen samen een datum.
  4. Je stuurt ons een lijst op van wederpartijen in je dossiers als je een rechtsbijstandverzekeraar bent of andere niet-overheid en we bezien welke dossiers buiten beschouwing moeten worden gelaten vanwege mijn integriteitscode.
  5. Je stuurt de dossiers die je wilt bespreken en andere brandende vragen alvast naar ons toe.
  6. We hebben de praktijkmiddag.
  7. Je betaalt de factuur.