Gemeente-Almere-066

Vanaf € 2.850,- geen BTW nodig

Voor professionals die verder willen komen. In één dag verder komen met jouw grond-dossiers en meer kennis van de theorie. We gaan aan het werk met jouw dossiers en onze kennis over de materie. We werken oplossingsgericht: niet advizeuren maar zeer praktisch adviseren. Maatwerk in kennis en dagelijkse praktijk.

De praktijkdag wordt op locatie gegeven van 9.30 tot 15.30 uur.

De prijs is inclusief studiemateriaal en een exemplaar van de laatste jurisprudentiebundel.

Aanvragen praktijkdag
Download folder

Een praktijkdag is geen hoorcollege maar kennis in de praktijk. We werken in kleine groepen, bij voorkeur niet groter dan 20 mensen, opdat iedereen mee kan doen: rustig achterover leunen is er niet bij. We gaan aan de slag met jouw dossiers en informatiebehoefte.

2017-09-13_referentie_workshop_verjaring

“We hebben in één middag veel dossiers doorgesproken en flinke stappen daarin gezet, mét veel concrete tips. De workshop was helder. Wat ik met name waardeer in Liesbeth is de pragmatische aanpak, het inlevingsvermogen in onze dossiers en de grote parate kennis.”

“Nou, die middag had wel langer mogen duren, hoor. Ik vond het erg interessant. Ik heb vooral geleerd dat het goed is om vooraf goed onderzoek te doen naar de feiten en omstandigheden van een dossier. En ook dat je vooral als gemeente duidelijkheid moet verschaffen.”

“Ik ga voortaan het conflict niet meer uit de weg…”

“Ik geef deze cursus een 9: veel geleerd en direct toepasbaar. Echt heel duidelijk allemaal”

Elke praktijkdag vindt in jouw organisatie plaats. Andere organisaties en/of belangstellenden zijn welkom om aan te schuiven, op uitnodiging van jou, tot een maximum van 20 personen. Een praktijkdag aanvragen werkt aldus:

  1. Download de folder en algemene voorwaarden.
  2. Vraag een praktijkdag aan via de website en je krijgt een opdrachtbevestiging per mail retour.
  3. We nemen contact met je op en plannen samen een datum.
  4. Je stuurt me een lijst van wederpartijen in je dossiers op als je een rechtsbijstandsverzekeraar bent of andere niet-overheid en we bezien welke dossiers buiten beschouwing moeten worden gelaten vanwege mijn integriteitscode.
  5. Je stuurt de dossiers die je wilt bespreken en andere brandende vragen alvast naar me op.
  6. We hebben de praktijkdag.
  7. Je betaalt de factuur.