Online Masterclass succes met verjaring van grond

Online en live cursus Masterclass succes met verjaring van grond

Meedoen op afstand: een live cursus waarbij je gewoon alle vragen kunt stellen die je wilt. Interactief en leerzaam. Met vooraf toegezonden cursusmateriaal en tijdens de cursus een korte pauze.

€ 175,- geen BTW nodig (inclusief cursusmateriaal )

Voor vakmensen en geïnteresseerden. Tijdens deze online masterclass leer je alles over het leerstuk van de verjaring, hoe je daar succesvol mee om kunt gaan en waar je allemaal op moet letten. Gewoon vanuit huis of kantoor live en online meedoen. In slechts enkele uren ben jij helemaal op de hoogte.

Data aankomende masterclass:

Woensdag 19 april van 14.00 tot 16.00 uur via Teams

Meld je direct aan:

Datum:

Elke cursus is online en live. Maximaal 10 deelnemers per keer: VOL = VOL. Nodig: Microsoft Teams (gratis te downloaden). Meld je minimaal één week vooraf aan, zodat je op tijd het cursusmateriaal in huis hebt.

Download folder

Deze online cursus is speciaal voor mensen uit de praktijk: medewerkers grondzaken, juristen, vastgoedprofessionals, advocaten en notarissen en andere professionals die hun vak willen bijhouden of hun kennis willen opfrissen. We vertellen je live alles over verjaring en waar jij tegenaan loopt in je vak. Dus: op afstand krijg jij een volwaardige cursus met alle ruimte voor interactie.

Na de masterclass kan jij dossiers effectief beoordelen op verjaring. Je kunt sturing aanbrengen in de opbouw van dossiers en de bewijsvoering. Jij weet precies welke feiten wel en welke niet van belang zijn en waar je op moet letten. Je bespaart kosten, want dure adviezen of procedures zullen veelal niet (meer) nodig zijn of kan je veel effectiever inzetten.

Wat heb je nodig om deze online masterclass te volgen?

  • Microsoft Teams (gratis beschikbaar op desktop, laptop en mobiele apparaten)
  • Een stabiele internetverbinding
  • Een telefoon, laptop of desktop met webcam en microfoon
  • Een koptelefoon kan handig zijn om ongestoord de masterclass te kunnen volgen

Collegakorting

Twee weten meer dan één. Neem samen deel met een collega en krijg 10% korting per extra collega.

Expertgroep-korting

Leden van de expertgroepen van de Van Leijen Academie krijgen standaard 10% korting op alle producten van de Van Leijen Academie

Deze Masterclass is één van de populairste cursussen van de Van Leijen Academie. Om elke deelnemer live en online alle ruimte te geven, is er per datum slechts plaats voor maximaal 8 cursisten. Dus wacht niet te lang en boek nu de datum die jou het beste uitkomt.

Het is als advocaat mogelijk om opleidingspunten te behalen door het volgen van deze cursus. Het volgen van één netto uur onderwijs kan gekwalificeerd worden voor één opleidingspunt, áls deze wordt geaccepteerd door de NOvA. De online cursus duurt ongeveer 2 uur, inclusief een korte pauze. De Van Leijen Academie geeft desgevraagd elke advocaat of cursist een verklaring daartoe af, die kan worden geaccepteerd door de NOvA. Meer informatie hierover kan je vinden op de website van de NOvA.