Masterclass Succes met verjaring van grond

€ 357,- geen BTW nodig (inclusief cursusmateriaal )

Voor professionals. Tijdens deze masterclass leer je hoe je succesvol om kunt gaan met verjaring en waar je allemaal op moet letten.

Op 13 februari 2020 van 13.00 tot 16.30 uur in Eindhoven

Op 9 april 2020 van 13.00 tot 16.30 uur in Amsterdam

Op 16 juni 2020 van 13.00 tot 16.30 uur in Zwolle

Houd deze dagen vrij in jouw agenda en meld je snel aan, vol = vol!

Het is ook mogelijk om de masterclass Succes met verjaring en grond in company te organiseren.

Download folder
Ik ben er bij op 13 februari 2020 in Eindhoven
Ik ben er bij op 9 april 2020 in Amsterdam
Ik ben er bij op 16 juni 2020 in Zwolle

Deze dag is speciaal opgezet voor mensen uit de praktijk: medewerkers grondzaken, juristen, vastgoedprofessionals, advocaten en notarissen en andere professionals die hun vak willen bijhouden. We vertellen je alles over verjaring en waar jij tegenaan loopt in je vak.

Na de masterclass kan jij dossiers effectief beoordelen op verjaring. Je kunt sturing aanbrengen in de opbouw van dossiers en de bewijsvoering. Jij weet precies welke feiten wel en welke niet van belang zijn en waar je op moet letten. Je bespaart kosten, want dure adviezen of procedures zullen veelal niet (meer) nodig zijn of kan je veel effectiever inzetten.

Collegakorting

Twee weten meer dan één. Neem een collega mee en krijg 10% korting per collega.

Expertgroep-korting

Leden van de expertgroep illegaal grondgebruik krijgen standaard 10% korting.

Deze Masterclass is één van de populairste cursussen van de Van Leijen Academie en wordt elk voor- en najaar maar een paar keer georganiseerd. Dus wacht niet te lang en boek nu voor de datum die jou het beste uitkomt.

Het is als advocaat mogelijk om opleidingspunten te behalen door het volgen van deze cursus. Het volgen van één netto uur onderwijs kan gekwalificeerd worden voor één opleidingspunt, áls deze wordt geaccepteerd door de NOvA. De Van Leijen Academie geeft desgevraagd elke advocaat of cursist een verklaring daartoe af, die kan worden geaccepteerd door de NOvA. Meer informatie hierover kan je vinden op de website van de NOvA.

Een masterclass kan je ook in huis halen, dus exclusief voor jouw organisatie. Nodig eventueel ook nog anderen (buiten je eigen organisatie) uit voor zo’n cursus in huis. Datum bepalen we in overleg. De kosten bedragen € 2.250,00, geen BTW nodig, voor maximaal 20 deelnemers. Stuur even een e-mail om deze dag te boeken!
Het is ook mogelijk om alleen het cursusmateriaal te bestellen voor bijvoorbeeld als je niet kunt op de dag van de cursus en je het cursusmateriaal in boekvorm wilt ontvangen. Voor € 125 (ex BTW), krijg je dan het boek Illegaal grondgebruik en ruimte, de jurisprudentiebundel én de presentatie snel thuisgestuurd. Gebruik dan deze link om het cursusmateriaal te bestellen.

Ons cursusmateriaal wordt verzorgd door Prijsprinter – copyshop.