Masterclass Succes met verjaring van grond

Voor professionals. Tijdens deze masterclass leer je hoe je succesvol om kunt gaan met verjaring en waar je allemaal op moet letten.

Locatie: Online via Teams

Eerstvolgende data:

Najaar 2024

Prijs: € 250,- per deelnemer

Prijzen zijn inclusief cursusmateriaal. Er is op onze cursussen geen btw verrekend.

Het is ook mogelijk om de masterclass Succes met verjaring en grond in company te organiseren. Informeer naar de mogelijkheden!

Deze dag is speciaal opgezet voor mensen uit de praktijk: medewerkers grondzaken, juristen, vastgoedprofessionals, advocaten en notarissen en andere professionals die hun vak willen bijhouden. We vertellen je alles over verjaring en waar jij tegenaan loopt in je vak.

Na de masterclass kan jij dossiers effectief beoordelen op verjaring. Je kunt sturing aanbrengen in de opbouw van dossiers en de bewijsvoering. Jij weet precies welke feiten wel en welke niet van belang zijn en waar je op moet letten. Je bespaart kosten, want dure adviezen of procedures zullen veelal niet (meer) nodig zijn of kan je veel effectiever inzetten.

Collegakorting

Twee weten meer dan één. Neem een collega mee en krijg 10% korting per collega.

Expertgroep-korting

Leden van de expertgroep illegaal grondgebruik krijgen standaard 10% korting.

Deze Masterclass is één van de populairste cursussen van de Van Leijen Academie en wordt elk voor- en najaar maar een paar keer georganiseerd. Dus wacht niet te lang en boek nu voor de datum die jou het beste uitkomt.

Het is als advocaat mogelijk om opleidingspunten te behalen door het volgen van deze cursus. Het volgen van één netto uur onderwijs kan gekwalificeerd worden voor één opleidingspunt, áls deze wordt geaccepteerd door de NOvA. De Van Leijen Academie geeft desgevraagd elke advocaat of cursist een verklaring daartoe af, die kan worden geaccepteerd door de NOvA. Meer informatie hierover kan je vinden op de website van de NOvA.

Een masterclass kan je ook in huis halen, dus exclusief voor jouw organisatie. Nodig eventueel ook nog anderen (buiten je eigen organisatie) uit voor zo’n cursus in huis. Datum bepalen we in overleg. De kosten bedragen € 2.250,00, geen BTW nodig, voor maximaal 20 deelnemers.

Neem contact op om deze dag te boeken

Dit zeiden onze klanten over de IN COMPANY Masterclass Succes met Verjaring:

“In ons Hoogheemraadschap hebben we dit jaar versneld een groot aantal gronddossiers behandeld. Voor de medewerkers van de cluster Grondzaken en Juridische Zaken hebben we Liesbeth van Leijen gevraagd om bij ons weer een masterclass te verzorgen. We waren erg enthousiast over de wijze waarop Liesbeth die morgen bij en voor ons heeft verzorgd. Haar masterclass sloot perfect aan op de informatiebehoefte binnen onze organisatie. Wat we het meest waardevol vonden, was dat we een compleet en helder verhaal kregen, dat heel duidelijk was voor al onze medewerkers. Ook was haar masterclass zeer praktisch: theorie werd onmiddellijk omgezet in praktische oplossingen. We kregen veel voorbeelden uit de praktijk. Zo werd onze basiskennis over verjaring van grond weer verstevigd. Onze medewerkers gaven deze masterclass een 8,9 als rapportcijfer.”
Ida Middelburg – Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier