Masterclass Oordeelsvorming

Voor professionals. Het is tijd om zelfverzekerd discussies te voeren… Tijd voor een betere voorbereiding en optimale participatie, acceptatie en implementatie.

Verbeter direct elk besluitvormingsproces, ook de besluiten die jij zelf moet nemen. Leer hoe je met meer zelfvertrouwen elke discussie kan voeren. Je krijgt inzicht en mogelijkheden om met veel meer voldoening en zelfvertrouwen met je collega’s samen betere besluiten te nemen.

Deze masterclass wordt gegeven door Juliet de Barbanson.
Plaats: Utrecht (nadere locatie volgt nog).
Voor meer informatie over deze cursus:

Download folder Ik ben er bij op 8 november 2018
 Voor professionals. De masterclass is speciaal voor mensen uit de praktijk: medewerkers bij de overheid, juristen en andere professionals die hun besluitvormingsprocessen willen verbeteren.

Collega-korting

Twee weten meer dan één. Neem een collega mee en krijg 10% korting per collega.

Expertgroep-korting

Leden van de expertgroep illegaal grondgebruik krijgen standaard 10% korting.

Het is als advocaat mogelijk om opleidingspunten te behalen door het volgen van deze cursus. Het volgen van één netto uur onderwijs kan gekwalificeerd worden voor één opleidingspunt, áls deze wordt geaccepteerd door de NOvA. De Van Leijen Academie geeft desgevraagd elke advocaat of cursist een verklaring daartoe af, die kan worden geaccepteerd door de NOvA. Meer informatie hierover kan je vinden op de website van de NOvA.

Een masterclass oordeelsvorming kan je ook in huis halen, dus exclusief voor jouw organisatie. Nodig eventueel ook nog anderen ( buiten je eigen organisatie) uit voor zo’n cursus in huis. Datum bepalen we in overleg. De kosten bedragen € 2.850,00, geen BTW nodig, voor maximaal 20 deelnemers. Stuur even een e-mail om deze dag te boeken!