Jurisprudentiedag 14 maart in Den Bosch.

€ 257,- geen BTW nodig (incl. digitaal cursusmateriaal)

Voor professionals. In één dag helemaal weer up to date zijn in illegaal grondgebruik en de rechtspraak. Leer alles over de jongste jurisprudentie! Bespreek jouw dossiers met collega’s en mr. drs. Liesbeth van Leijen.

Voor meer informatie: Download folder
Ik ben er bij op 14 maart 2019 in Den Bosch

Voor professionals. De jurisprudentiedag is speciaal voor mensen uit de praktijk: medewerkers grondzaken, juristen, vastgoedprofessionals, advocaten en notarissen en andere professionals die hun vak willen bijhouden. We gaan vanuit de rechtspraak zó de praktijk in: jouw praktijk. Je krijgt volop de kans om jouw dossiers en cases te bespreken.

Collega-korting

Twee weten meer dan één. Neem een collega mee en krijg 10% korting per collega.

Expertgroep-korting

Leden van de expertgroep illegaal grondgebruik krijgen standaard 10% korting.

Het is als advocaat mogelijk om opleidingspunten te behalen door het volgen van deze cursus. Het volgen van één netto uur onderwijs kan gekwalificeerd worden voor één opleidingspunt, áls deze wordt geaccepteerd door de NOvA. De Van Leijen Academie geeft desgevraagd elke advocaat of cursist een verklaring daartoe af, die kan worden geaccepteerd door de NOvA. Meer informatie hierover kan je vinden op de website van de NOvA.

Een jurisprudentiedag kan je ook in huis halen, dus exclusief voor jouw organisatie. Nodig eventueel ook nog anderen ( buiten je eigen organisatie) uit voor zo’n cursus in huis. Datum bepalen we in overleg. De kosten bedragen € 2.850,00, geen BTW nodig, voor maximaal 20 deelnemers. Stuur even een e-mail om deze dag te boeken!