Jurisprudentiebundel 2022 - Alle belangrijke jurisprudentie samen in 1 boek!

Burenruzies over erfgrenzen, recht op overpad, verjaringsclaims, illegaal grondgebruik, erfpacht kwesties: alle uitspraken van de hoven en rechtbanken in 2022 over deze kwesties zijn verzameld in deze jurisprudentiebundel. Meer dan 200 uitspraken worden in heldere taal samengevat, met annotaties door mr. Liesbeth van Leijen en voorzien van door haarzelf gemaakte heldere illustraties. Onmisbaar voor iedereen die maken heeft deze kwesties.

Van de praktijk, vóór de praktijk. In leesbaar Nederlands. 

Beschikbaar als PDF versie.

In de PDF versie kun je op de uitspraken doorklikken naar link in Rechtspraak.nl.

Bestel het digitale boek voor € 17,50

De prijs is inclusief btw.

Wil jij leren wat er in 2022 heeft afgespeeld in de rechtbanken rondom burenruzies over erfgrenzen, recht op overpad, verjaringsclaims, illegaal grondgebruik, erfpacht kwesties en nog veel meer?

Dan zit je goed met deze jurisprudentiebundel!

mr.drs. Liesbeth van Leijen heeft voor jou alle uitspraken van de rechtbanken en hoven op het gebied van Illegaal Grondgebruik verzameld en voorzien van illustraties en annotaties, zodat jij makkelijk op de hoogte kan komen van alle verschillende uitspraken.

Dit 160 pagina tellende boek bevat alle uitspraken die jij moet weten over 2022!

Niet alleen scheelt het jou veel uitzoekwerk om al deze uitspraken op te zoeken, maar ook maakt Liesbeth het voor jou makkelijk begrijpbaar.

Daarnaast bevat de PDF versie directe links naar de betreffende uitspraken op rechtspraak.nl zodat je ook altijd de originele uitspraak erbij kan pakken zonder ver te zoeken.

Deze jurisprudentiebundel over 2022 is beschikbaar als:
PDF voor € 17,50 (direct na bestellen beschikbaar)

De prijs is inclusief btw.