Expert meetings in Eindhoven, Zwolle en Utrecht

Expert meetings in Eindhoven, Zwolle en Utrecht

Gratis Expert Meetings

Voor professionals. Tijdens deze expert meetings leer je hoe je succesvol om kunt gaan met illegaal grondgebruik, verjaring en wat een succesvolle aanpak hiervoor is.

De middag bestaat uit een seminar van 2,5 uur, verzorgd door het team van Van Leijen Overheidsrecht en externe specialisten en een gezellig borrel na afloop.

13:30 uur: Inloop met koffie en thee
14:00 uur: Start seminar over illegaal grondgebruik
16:30 uur: Gezellig borrel

Op 8 september 2020 in Eindhoven

Op 17 september 2020 in Zwolle

Op 23 september 2020 in Utrecht

Maak kennis met onze succesvolle aanpak van illegaal grondgebruik en verjaring tijdens deze gratis informatie-middag.

Ik ben er bij op 8 september 2020 in Eindhoven
Ik ben er bij op 17 september 2020 in Zwolle
Ik ben er bij op 22 september 2020 in Utrecht

Deze middag is speciaal opgezet voor mensen uit de praktijk: medewerkers grondzaken, juristen, vastgoedprofessionals, advocaten en notarissen en andere professionals die hun vak willen bijhouden. We vertellen je alles over illegaal grondgebruik, verjaring en hoe je dit succesvol aanpakt. Want, er komt heel wat kijken bij een succesvolle aanpak. We delen graag onze kennis en ervaring met je, zodat jij verder kunt: praktisch, deskundig en samen.

Na de expert meeting heb jij beter inzicht in wat illegaal grondgebruik en verjaring is. Je herkent waar het mis kan gaan en je weet hoe je het succesvol aan kunt pakken. Daarnaast heb je collega’s ontmoet die met dezelfde problemen lopen als jij en hoor je hun verhalen.

De expert meeting is ideaal wanneer je nieuw bent met de thematiek van illegaal grondgebruik of verjaring en meer wilt weten van deze complexe vraagstukken. En ook zeer geschikt voor professionals die hun aanpak en kennis op een hoger niveau willen brengen. Wij helpen je graag op weg met de kennis en experts die we in huis hebben, binnen ons eigen team en binnen ons netwerk.

Deze expert meetings zijn korte seminars waarin wij laten zien hoe wij illegaal grondgebruik en verjaring aanpakken voor onze klanten. We laten je graag kennis maken met onze succesvolle aanpak en geven je tips over hoe jij dit ook kan doen!

Het zijn hele populaire middagen, dus wacht niet te lang en meld je nu GRATIS aan voor de datum en locatie die jou het beste uitkomt.

Ik ben er bij op 8 september 2020 in Eindhoven Ik ben er bij op 17 september 2020 in Zwolle Ik ben er bij op 22 september 2020 in Utrecht

Kom je samen met een collega? Slim! Want 2 horen meer dan 1. Maar meld je dan allebei even apart aan!