Cursussen

Masterclass Succes met verjaring

Congresbundel
4 mei 2018 in Den Bosch Voor professionals. Tijdens deze masterclass leer je hoe je succesvol om kunt gaan met verjaring en waar je allemaal op moet letten. Houd deze dag vrij in jouw agenda en meld je snel aan, vol = vol!
Lees meer over de masterclass

Expertgroep Snipperblauw

18 april 2018 Voor professionals. Illegaal grondgebruik op en aan het water. Met elkaar, voor elkaar, bij elkaar. In 2018 gaat deze expertgroep van start met enthousiaste deelnemers.

Lees meer over de expertgroep >>

Praktijkdag

PraktijkdagCursus in company. Voor professionals die verder willen komen. In één dag flink aan de slag met jouw dossiers en meer kennis van de theorie. Maatwerk in kennis en dagelijkse praktijk.
Lees meer >>

Expertgroep Illegaal Grondgebruik

Expertgroep illegaal grondgebruikVoor ‘solo’ professionals. De expertgroep is voor professionals die bezig zijn met illegaal grondgebruik. Mensen uit de praktijk dus. 3 bijeenkomsten per jaar.
Lees meer >>

Congres Illegaal Grondgebruik


21 en 22 maart 2018 Amerongen. Hét landelijk congres over illegaal grondgebruik. Op deze dag hoor je alles van de beste specialisten van Nederland over de praktijk en jongste ontwikkelingen. Jouw praktijk en kennisbehoefte staan centraal.
Lees meer >>