Cursussen

Masterclass Oordeelsvorming 1 juni 2018


1 juni 2018 Utrecht (locatie wordt nog bekend gemaakt

Voor professionals. Het is tijd om zelfverzekerd discussies te voeren… Tijd voor een betere voorbereiding en optimale participatie, acceptatie en implementatie.

Verbeter direct elk besluitvormingsproces, ook de besluiten die jij zelf moet nemen. Leer hoe je met meer zelfvertrouwen elke discussie kan voeren. Je krijgt inzicht en mogelijkheden om met veel meer voldoening en zelfvertrouwen met je collega’s samen betere besluiten te nemen.


Lees meer over de masterclass

Werken in de geest van de Omgevingswet voor beleidsadviseurs 5 en 21 juni 2018

Een tweedaagse cursus voor beleidsadviseurs op 5 en 21 juni. De nieuwe Omgevingswet komt er aan! Zorg dat je nu al werkt in de geest van de Omgevingswet, want de nodige cultuuromslag heeft tijd nodig. Ga daarom nu al aan de slag.
Iedereen zit te wachten op minder regels, meer participatie en het versnellen en verbeteren van processen. Nieuwe thema’s als klimaatverandering, duurzaamheid en circulaire economie vragen om oplossingen voor een kwalitatief betere leefomgeving morgen. Ben jij er al klaar voor, beleidsadviseur?”

Lees meer over deze cursus >>

Masterclass Succes met verjaring en grond 7 juni 2018

7 juni 2018 Den Bosch

Krijg eindelijk vat op het complexe probleem van de verjaring!

Deze dag is speciaal opgezet voor mensen uit de praktijk: medewerkers grondzaken, juristen, vastgoedprofessionals, advocaten en notarissen en andere professionals die hun vak willen bijhouden. We vertellen je alles over verjaring en waar jij tegenaan loopt in je vak.


Lees meer over de masterclass

Jurisprudentiedag 14 juni 2018

Workshop Personal Branding

Voor professionals. De jurisprudentiedag is speciaal voor mensen uit de praktijk: medewerkers grondzaken, juristen, vastgoedprofessionals, advocaten en notarissen en andere professionals die hun vak willen bijhouden. We gaan vanuit de rechtspraak zó de praktijk in: jouw praktijk. Je krijgt volop de kans om jouw dossiers en cases te bespreken.

Lees meer over deze cursus >>

Praktijkmiddag Illegaal Grondgebruik 19 juni 2018

 

Voor professionals die verder willen komen. In één middag verder komen met jouw grond-dossiers en meer kennis van de theorie. We gaan aan het werk met jouw dossiers en onze kennis over de materie. We werken oplossingsgericht: niet advizeuren maar zeer praktisch adviseren. Maatwerk in kennis en dagelijkse praktijk.

Lees meer over de expertgroep >>

Masterclass Succes met verjaring

Congresbundel
4 mei 2018 in Den Bosch Voor professionals. Tijdens deze masterclass leer je hoe je succesvol om kunt gaan met verjaring en waar je allemaal op moet letten. Houd deze dag vrij in jouw agenda en meld je snel aan, vol = vol!
Lees meer over de masterclass [/vc_column_text] [/vc_column]

Praktijkdag

PraktijkdagCursus in company. Voor professionals die verder willen komen. In één dag flink aan de slag met jouw dossiers en meer kennis van de theorie. Maatwerk in kennis en dagelijkse praktijk.
Lees meer >>

Expertgroep Illegaal Grondgebruik

Expertgroep illegaal grondgebruikVoor ‘solo’ professionals. De expertgroep is voor professionals die bezig zijn met illegaal grondgebruik. Mensen uit de praktijk dus. 3 bijeenkomsten per jaar.
Lees meer >>