Masterclass Oordeelsvorming november 2018


8 november 2018 (locatie wordt nog bekend gemaakt)

Voor professionals. Het is tijd om zelfverzekerd discussies te voeren… Tijd voor een betere voorbereiding en optimale participatie, acceptatie en implementatie.

Verbeter direct elk besluitvormingsproces, ook de besluiten die jij zelf moet nemen. Leer hoe je met meer zelfvertrouwen elke discussie kan voeren. Je krijgt inzicht en mogelijkheden om met veel meer voldoening en zelfvertrouwen met je collega’s samen betere besluiten te nemen.


Lees meer over de masterclass

Werken in de geest van de Omgevingswet voor beleidsadviseurs 6 en 29 november 2018

Een tweedaagse cursus voor beleidsadviseurs in november. De nieuwe Omgevingswet komt er aan! Zorg dat je nu al werkt in de geest van de Omgevingswet, want de nodige cultuuromslag heeft tijd nodig. Ga daarom nu al aan de slag.
Iedereen zit te wachten op minder regels, meer participatie en het versnellen en verbeteren van processen. Nieuwe thema’s als klimaatverandering, duurzaamheid en circulaire economie vragen om oplossingen voor een kwalitatief betere leefomgeving morgen. Ben jij er al klaar voor, beleidsadviseur?”

Lees meer over deze cursus >>

Masterclass Succes met verjaring en grond 21 september 2018

21 september 2018 Den Bosch

Krijg eindelijk vat op het complexe probleem van de verjaring!

Deze dag is speciaal opgezet voor mensen uit de praktijk: medewerkers grondzaken, juristen, advocaten en andere professionals die hun vak willen bijhouden. We vertellen je alles over verjaring en waar jij tegenaan loopt in je vak.

Lees meer over de masterclass

Praktijkdag

PraktijkdagCursus in company. Voor professionals die verder willen komen. In één dag flink aan de slag met jouw dossiers en meer kennis van de theorie. Maatwerk in kennis en dagelijkse praktijk.
Lees meer >>