NIEUW: Toezicht en Handhaving met de Omgevingswet

Cover Toezicht en Handhaving met de OmgevingswetWil jij weten wat er gaat veranderen voor toezicht en handhaving als de Omgevingswet in werking treedt? Dan is dit het boek dat jij zoekt! De impact die de Omgevingswet krijgt op toezicht en handhaving, wordt in dit boek door mr. Annemiek Tubbings op een duidelijke manier samengevat.
Bestel het boek voor slechts € 27,50 (inclusief verzendkosten).
Lees meer >>

De Gemeenteraad en de Omgevingswet

mr. Trees van der Schoot schreef samen met Dick Spel een fantastisch en uniek boek, speciaal voor raadsleden en griffiers. De eerste oplage was vóór verschijning op 25 april 2019 al bijna uitverkocht.

Bestel het boek voor slechts € 25,00 (inclusief verzendkosten)

lees meer >>

Werken in de Geest van de Omgevingswet

boek Omgevingswet‘Vandaag aan de slag met loslaten, cultuurverandering en participatie’ Het best verkochte boek in Nederland over dit onderwerp. Het boek behandelt de geest van deze nieuwe wet, die op 1 januari 2021 in werking treedt. De enorme impact die de Omgevingswet zal gaan krijgen, vat dit boek op een zeer leesbare manier samen in heldere lijnen voor de praktijk.
Bestel het boek voor slechts € 25,00 (inclusief verzendkosten).
Lees meer >>

GRATIS!! Boek Trends & Tips ruimtelijke ordening 2013-2016

Boek Trends & Tips Ruimtelijke OrdeningMeer dan 640 uitspraken in één boek. Barstensvol met trends en tips: vandaag lezen, morgen toepassen. Dit boek laat zien welke trends er NU zijn in de ruimtelijke ordening. Met enorm veel praktische tips.

Bestel dit boek nu helemaal GRATIS! Je betaalt alleen de verzendkosten en eventuele administratiekosten.

Lees meer >>

Boek Illegaal Grondgebruik en Ruimte

boekHét boek waar je echt op zat te wachten. In één klap alles weten over verjaring, grond en ruimte. Verjaring is bijvoorbeeld een ingewikkeld leerstuk, dat in dit boek glashelder wordt uitgelegd. Met dit boek kan je meteen aan de slag, omdat het de brug slaat tussen theorie en praktijk. Via deze website te bestellen!

Lees meer >>

Succesvol Procederen in het Bestuursrecht

Juridisch werk is er niet alleen voor ervaren juristen. Voor veel anderen is dit ook een component van het gewone werk. Vaak zonder begeleiding van de eigen organisatie of juristen. En dat geeft spanning.

Succesvol procederen in het bestuursrecht kun je leren.

Bestel het boek voor slechts € 22,50 (inclusief verzendkosten)
Lees meer >>

Gratis E-book Precariobelasting versus huur

Gratis te downloaden! Dit e-book gaat in op de verschillende vormen vergoedingen die overheden kunnen vragen voor het gebruik van hun gronden. Wanneer mag je precariobelasting heffen en wanneer kies je voor het vragen van een privaatrechtelijke vergoeding? Waar moet je als overheid allemaal rekening mee houden? Deze vragen en meer worden behandeld in dit e-book. Download het dus snel!

Lees meer >>

Boek Jaaroverzicht Jurisprudentie Grondzaken 2016

Boek Jaaroverzicht Jurisprudentie Grondzaken 2016Unieke formule: verkrijgbaar als softcover en als e-book. De belangrijkste jurisprudentie op het gebied van verjaring en andere grondzaken alvast voor je uitgezocht.
Handige overzichtslijst van jurisprudentie, meer dan honderd samenvattingen, en van bijna dertig uitspraken de volledige tekst inclusief een heldere annotatie.

Lees meer >>

 

Gratis e-book/annotatie Het Interversieverbod en Verjaring

Gratis te downloaden. Deze annotatie gaat in op de vraag of je je eigendom altijd in de gaten moet houden, ook al heb je deze in gebruik gegeven. Van houderschap naar bezit en het interversieverbod.

Lees meer >>