Bestel dit boek nu helemaal GRATIS

Je betaalt alleen de verzendkosten van € 7,50 inclusief btw*.

 

mr. Trees van der Schoot. Meer dan 640 uitspraken in één boek. Uniek: geschreven in normaal Nederlands. Barstensvol met trends en tips: vandaag lezen, morgen toepassen. Dit boek laat zien welke trends er NU zijn in de ruimtelijke ordening. Met enorm veel praktische tips. Nu bestellen en binnen enkele dagen in huis.

Bestel het boek GRATIS!*
Lees de folder

* = Bij betaling via iDeal betaal je € 7,50 verzendkosten per boek.
Wil je het boek bestellen op factuur en betalen via Overschrijving? Dan komt er € 6,08 administratiekosten bij.


Het boek heeft een unieke formule, omdat het verschillende lezerspublieken bedient én talloze vragen van lezers beantwoordt. Je kunt het boek namelijk op drie manieren gebruiken en lezen:
1. Voor specialisten ruimtelijke ordening fungeert het boek als een spoorboekje bij dossiers, omdat je razendsnel de kern van de jurisprudentie te pakken hebt en naar relevante uitspraken en literatuur wordt geleid. Doelgroep: overheidsjuristen, advocatuur, beleidsmedewerkers, enz.
2. Overige professionals, die regelmatig met ruimtelijke ordening in aanraking komen, raken snel op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen de ruimtelijke ordening. Doelgroep: raadsleden, woningbouwverenigingen, projectontwikkelaars, vergunningverleners, adviseurs en alle anderen die betrokken zijn bij de ruimtelijke ordening.
3. De geïnteresseerde leek en semi-professional leest dit boek met name voor de trends, tips en hoofdlijnen en weet vervolgens hoe de ontwikkelingen in het vakgebied concreet worden toegepast in de praktijk. Doelgroep: makelaars, particuliere ontwikkelaars, rentmeesters, actiegroepen, enz.

“Waarom is dit niet eerder gedaan?” Een overzichtelijk en handzaam boek. Echt een aanrader voor wie zich snel een goed beeld van een of meer van de behandelde onderwerpen uit het ruimtelijke ordeningsrecht wil vormen. Prof. dr. Frans Tonnaer, directeur Praktijkacademie Omgevingsrecht en emeritus hoogleraar omgevingsrecht. Lees hier de volledige recensie.

“Ik ben onder de indruk.” Dit boek is zeer goed bruikbaar voor zowel de omgevingsrechtelijke praktijk als ook de vastgoedpraktijk. De onderwerpen die in het boek staan, zijn zonder uitzondering ‘hot’. De tips en trends die per actueel onderwerp worden gegeven zijn goud waard. In één oogopslag kan de lezer zien waarmee rekening te houden in zijn of haar praktijk. Ik ben erg onder de indruk van het boek en ga het zeker gebruiken. mr. Selma van Velsen, adviseur van het Ministerie van I en Mee inzake het Besluit kwaliteit leefomgeving onder de Omgevingswet, docent en auteur omgevingsrecht en rechter-plaatsvervanger bij de rechtbank Noord-Holland. Lees hier de volledige recensie.

“Een geweldig en deskundig antwoord op de complexiteit.” Trends & Tips Ruimtelijk Ordening 2013-2016 is een geweldig en zeer deskundig antwoord op de vraag om de complexiteit van ruimtelijke ontwikkeling te vertalen naar begrijpelijke informatie, zowel voor professionals als voor geïnteresseerde leken. mr. Jessica Böhm , directeur DPA Recht & Ruimte Lees hier de volledige recensie.

“Een imponerend boek.” mr Trees van der Schoot heeft met dit boek een prestatie van formaat geleverd. En wat een jurisprudentie-register: duizelingwekkend. Het boek is echt een musthave voor iedereen die zich met ruimtelijke ordening bezig houdt. André van Huffelen, Nauta Dutilh, advocaten en notarissen, Rotterdam.


Het is compleet: het boek bevat ruim 640 voorbeelden uit de praktijk.
Super gemakkelijk: alle praktijkvoorbeelden zijn direct te raadplegen via heldere verwijzingen naar jurisprudentie, artikelen in de vakliteratuur en dergelijke. Ga niet verder zoeken naar die ene speld in de hooiberg.
Handzaam formaat: het boek bevat een bescheiden omvang van zo’n 200 bladzijdes. Alleen de relevante informatie staat er in en dus geen academische verhandelingen of onnodige uitweidingen.
Mooie vormgeving: Het boek heeft een harde kaft en blijft open liggen bij gebruik. Je kunt het dus gewoon lekker ‘handsfree’ lezen, zonder telkens ruggen te vouwen of het boek open te duwen.
En dat allemaal HELEMAAL GRATIS. Je betaald alleen € 7,50 verzendkosten.
Deskundig: mr. Trees van der Schoot is één van de beste juristen in Nederland op dit vakgebied en heeft haar sporen in de praktijk en universitaire wereld verdiend. Ze heeft al diverse boeken op haar naam staan en mag gerust een autoriteit op dit gebied worden genoemd.
Actueel: het gaat om de ontwikkelingen van het jaar 2013 tot en met juli 2016.
Leest lekker weg: het boek is geschreven in normaal Nederlands en kent duidelijke samenvattingen, thema’s en trends en tips. De vertaalslag tussen wet en praktijk heeft dit boek al gemaakt. Alle informatie is in één oogopslag beschikbaar en praktisch toepasbaar.
Let op: extra kosten en langere verzending. Voor bestellingen van buiten Nederland (zoals de Antillen of Suriname) zijn er helaas bijkomende kosten voor verzending en valuta-omzetting. De normale prijs van € 49 geldt voor de Nederlandse situatie. Nadat je hebt besteld, krijg je van ons nog een extra factuur voor de bijkomende kosten. Ga uit van zo’n € 60 extra bij bestelling van 10 boeken. En ook is je bestelling langer onderweg (zo’n 5 tot 15 dagen).

Bezorging in Nederland. Je kunt deze bijkomende kosten voorkomen, door een bestelling ergens in Nederland te laten bezorgen en het dan via familie of vrienden mee te (laten) nemen naar jouw thuisadres.

Bestel méér. Vanwege de hogere kosten, raden we je aan om er dan gelijk méér te bestellen (> 10 of zo), dan smeer je de extra kosten (al snel € 60 extra voor 10 boeken) over meer boeken uit. Bovendien, bij 10 of meer boeken heb je in ieder geval één boek gratis (10 voor de prijs van 9 + valuta- en verzendkosten). Bestel je 10 boeken, dan heb je dus meteen een deel van de valuta- en verzendkosten weer ’terugverdiend’.