tt-ro-voorkant-zonder-verkoopcijfer

Laat hier je naam en e-mail adres achter en download gratis hoofdstuk 4.

Ik wil hoofdstuk 4 gratis downloaden!
Lees de folder
Bestel het boek!

Het boek heeft een unieke formule, omdat het verschillende lezerspublieken bedient én talloze vragen van lezers beantwoordt. Je kunt het boek namelijk op drie manieren gebruiken en lezen:
1. Voor specialisten ruimtelijke ordening fungeert het boek als een spoorboekje bij dossiers, omdat je razendsnel de kern van de jurisprudentie te pakken hebt en naar relevante uitspraken en literatuur wordt geleid. Doelgroep: overheidsjuristen, advocatuur, beleidsmedewerkers, enz.
2. Overige professionals, die regelmatig met ruimtelijke ordening in aanraking komen, raken snel op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen de ruimtelijke ordening. Doelgroep: raadsleden, woningbouwverenigingen, projectontwikkelaars, vergunningverleners, adviseurs en alle anderen die betrokken zijn bij de ruimtelijke ordening.
3. De geïnteresseerde leek en semi-professional leest dit boek met name voor de trends, tips en hoofdlijnen en weet vervolgens hoe de ontwikkelingen in het vakgebied concreet worden toegepast in de praktijk. Doelgroep: makelaars, particuliere ontwikkelaars, rentmeesters, actiegroepen, enz.

“Waarom is dit niet eerder gedaan?” Een overzichtelijk en handzaam boek. Echt een aanrader voor wie zich snel een goed beeld van een of meer van de behandelde onderwerpen uit het ruimtelijke ordeningsrecht wil vormen. Prof. dr. Frans Tonnaer, directeur Praktijkacademie Omgevingsrecht en emeritus hoogleraar omgevingsrecht. Lees hier de volledige recensie.

“Ik ben onder de indruk.” Dit boek is zeer goed bruikbaar voor zowel de omgevingsrechtelijke praktijk als ook de vastgoedpraktijk. De onderwerpen die in het boek staan, zijn zonder uitzondering ‘hot’. De tips en trends die per actueel onderwerp worden gegeven zijn goud waard. In één oogopslag kan de lezer zien waarmee rekening te houden in zijn of haar praktijk. Ik ben erg onder de indruk van het boek en ga het zeker gebruiken. mr. Selma van Velsen, adviseur van het Ministerie van I en Mee inzake het Besluit kwaliteit leefomgeving onder de Omgevingswet, docent en auteur omgevingsrecht en rechter-plaatsvervanger bij de rechtbank Noord-Holland. Lees hier de volledige recensie.

Het is compleet: het boek bevat ruim 600 voorbeelden uit de praktijk.
Super gemakkelijk: alle praktijkvoorbeelden zijn direct te raadplegen via heldere verwijzingen naar jurisprudentie, artikelen in de vakliteratuur en dergelijke. Ga niet verder zoeken naar die ene speld in de hooiberg.
Handzaam formaat: het boek bevat een bescheiden omvang van zo’n 200 bladzijdes. Alleen de relevante informatie staat er in en dus geen academische verhandelingen of onnodige uitweidingen.
Mooie vormgeving: Het boek heeft een harde kaft en blijft open liggen bij gebruik. Je kunt het dus gewoon lekker ‘handsfree’ lezen, zonder telkens ruggen te vouwen of het boek open te duwen.
En dat allemaal voor een zeer toegankelijke prijs van € 23,50 inclusief
verzendkosten.
Deskundig: mr. Trees van der Schoot is één van de beste juristen in Nederland op dit vakgebied en heeft haar sporen in de praktijk en universitaire wereld verdiend. Ze heeft al diverse boeken op haar naam staan en mag gerust een autoriteit op dit gebied worden genoemd.
Actueel: het gaat om de jongste ontwikkelingen, van het jaar 2013 tot en met juli 2016.
Leest lekker weg: het boek is geschreven in normaal Nederlands en kent duidelijke samenvattingen, thema’s en trends en tips. De vertaalslag tussen wet en praktijk heeft dit boek al gemaakt. Alle informatie is in één oogopslag beschikbaar en praktisch toepasbaar.