Jaaroverzicht Jurisprudentie Grondzaken 2016

€ 37,50 incl. BTW. Gratis verzonden

Meer dan 100 uitspraken in één boek. Wil je weer helemaal bij zijn in de rechtspraak op het gebied van verjaring en andere grondzaken? Bestel dan het Jaaroverzicht Jurisprudentie Grondzaken 2016.
Unieke formule: verkrijgbaar als boek én (onderdelen ervan) als e-book!

Boek op papier (softcover, € 37,50): helder overzicht, samenvattingen, tekst én commentaar. Niet meer printen en niet meer surfen op Internet: alles in één boek handzaam bij de hand.

E-book (digitaal, € 17,50): samenvattingen van ruim 100 uitspraken. Snel de essentie te pakken.

Gratis te downloaden:

Lees de folder
Bestel de softcover voor € 37,50
Bestel het e-book voor € 17,50

Jaaroverzicht Jurisprudentie Grondzaken 2016

Het Jaaroverzicht Jurisprudentie Grondzaken heeft een unieke formule, omdat we je de jurisprudentie op verschillende manieren aanbieden, net zoals jij dat hebben wilt.

Wil jij alles handzaam en overzichtelijk op papier? Kies dan voor het papieren boek: alles bij de hand, zowel de tekst van de uitspraak als het commentaar erop, waarmee je helemaal bij bent in theorie en praktijk. En in het boek vind je ook de samenvattingen en een overzichtslijst.

Heb je minder tijd en wil je vooral de praktische essentie snel te pakken hebben, kies dan alleen voor het e-book met de samenvattingen van ruim honderd belangrijke uitspraken. Dan kan je zelf desgewenst een of meer uitspraken downloaden bij rechtspraak.nl.

Eerst maar eens de overzichtslijst van de belangrijkste uitspraken uit 2016 en begin 2017 bezien? Download dan gratis de overzichtslijst. Ook één pagina met samenvattingen, en één volledige uitspraak zijn gratis te downloaden.

De prijs is inclusief verzendkosten.

Inhoud:
Overzichtslijst met de vindplaats van 105 belangrijke uitspraken uit 2016 en begin 2017.
Samenvattingen van 96 belangrijke uitspraken.
Volledige tekst van 29 belangrijke uitspraken. De belangrijkste passages zijn vetgedrukt, en iedere uitspraak wordt afgesloten met een verhelderende annotatie van mr. drs. Liesbeth van Leijen.

Een opvallend vormgegeven boek, bestaande uit 303 pagina’s aan makkelijk leesbare tekst. De samenvattingen en annotaties zijn geschreven in normaal Nederlands en daarom ook uitermate geschikt voor professionals die wél juridische kennis willen hebben, maar geen trek hebben in ondoordringbaar jargon.

Voor de schappelijke prijs van € 37,50.

Inhoud:
Overzichtslijst met de vindplaats van 105 belangrijke uitspraken uit 2016 en begin 2017. Mét klikbare links naar rechtspraak.nl zodat je snel de volledige uitspraaktekst erbij hebt.
Samenvattingen van 96 belangrijke uitspraken.

Geschreven in normaal Nederlands.

Voor de schappelijke prijs van € 17,50.

Overzicht van de meer dan 100 relevante uitspraken over grondgebruik en verjaring. Een gratis overzichtslijst met naam van de uitspraak, datum, rechter en – heel handig – de ECLI-code zodat je de volledige uitspraak makkelijk terug kunt vinden op rechtspraak.nl

Eén gratis pagina met Samenvattingen, zodat je zélf kunt zien of het e-book met álle samenvattingen iets voor je is.

Eén gratis Uitspraak (Sparrenrijk 5, Hof Den Bosch, 18 oktober 2016) mét de belangrijkste passages vetgedrukt én een heldere annotatie van mr. drs. Liesbeth van Leijen. Zodat je zélf kunt zien of het papieren boek met bijna 30 uitgewerkte uitspraken iets voor je is.

schema