boek Illegaal grondgebruik en ruimte

€ 49,00 incl. BTW. Gratis verzonden

Dit boek Illegaal grondgebruik en ruimte is overzichtelijk, super duidelijk geschreven en is voorzien van bergen jurisprudentie en handige schema’s. Zoeken niet verder, maar lees eerst dit boek over illegaal grondgebruik! Hierin staat ook de informatie die je niet op internet kan vinden!

Bestel snel via iDeal. Waarom? Dat lees je hier.

Bestel NU dit boek!

Boek Illegaal grondgebruik en ruimte

Het eerste en enige boek over Illegaal Grondgebruik en ruimte, dat zeer gunstig in de vakpers is ontvangen. Ook geschikt als je wel geïnteresseerd bent in illegaal grondgebruik, maar het niet nodig hebt voor je werk.

De levertijd van het boek Illegaal grondgebruik en ruimte is 2 à 3 werkdagen na ontvangst van betaling.

Dit boek is ook te bestellen via managementboek.nl. Daar kan echter een langere levertijd optreden.

In een dichtbevolkt land als Nederland heeft iedereen buren en zijn er dus ook veel grenzen. En soms gaat het mis: blijkt de buurman op jouw grond te hebben gebouwd, staan hekken, schuttingen of hagen verkeerd en/of ontstaan er conflicten over de ligging van grenzen, eigendommen en wat dies meer zij. Dat is niet altijd te vermijden, maar met de juiste kennis wel op te lossen.

Grond is van grote waarde voor particulieren, maar ook voor overheden. De overheid heeft veel grond in eigendom, bestemd voor het uitoefenen van haar taken: wegen, plantsoenen, scholen, winkelgebieden, enz. Niet alle grond die de overheid in eigendom heeft, kan meteen worden bebouwd of gebruikt voor zijn doel. Om allerlei redenen liggen veel stukken overheidsgrond er wat verlaten of zelfs blaak bij. Vaak is er weinig sprake van bemoeienis van of onderhoud door de eigenaar en worden allerlei vreemde situaties ontstaan als oneigenlijke schuttingen, parkeerplaatsen of wegen. Als dit gebeurt zonder dat dit in de administratie is verwerkt of juridisch is geregeld, dan is sprake van “illegaal grondgebruik”.

Dit boek is een bijdrage aan het oplossen van dergelijke grensconflicten. Je vindt hier alles wat je moet weten over verjaring, het wettelijk kader, de rechtspraak en de toepassing van dat alles in de praktijk.

Dit boek is geschreven door Liesbeth van Leijen.

Let op:

De prijs van € 49,- is inclusief 6% btw. Deze geldt voor de Nederlandse situatie. Vraag na wat het geldende btw-tarief in uw land is, want afhankelijk daarvan kan de prijs veranderen.

Extra kosten en langere verzending. Voor bestellingen van buiten Nederland (zoals de Antillen of Suriname) zijn er helaas bijkomende kosten voor verzending en valuta-omzetting. Voor wat betreft de verzending hebt u de keuze uit een Express verzending van € 55,- waarbij de bezorgtijd 5 tot 10 dagen is of een normale verzending van € 37,50 waarbij de bezorgtijd iets langer duurt.

Bezorging in Nederland. Je kunt deze bijkomende kosten voorkomen door een bestelling ergens in Nederland te laten bezorgen en het dan via familie of vrienden mee te (laten) nemen naar jouw thuisadres.

Bestel méér. Vanwege de hogere kosten, raden we je aan om er dan gelijk méér te bestellen (meer dan 10 boeken), dan verdeel je de extra kosten over meer boeken uit. Bovendien, bij 10 of meer boeken heb je in ieder geval één boek gratis (10 boeken voor de prijs van 9 + valuta- en verzendkosten). Bestel je 10 boeken, dan heb je dus meteen vrijwel alle valuta- en verzendkosten weer ‘terugverdiend’.

We hebben een speciaal partnerprogramma. Je kunt het boek tegen provisie voor ons verkopen. Wat dacht je trouwens van een speciale, exclusieve oplage? Neem contact op met Liesbeth van Leijen en overleg over de mogelijkheden.