Boek Illegaal Grondgebruik en Ruimte

boek Illegaal grondgebruik en ruimte

€ 49,00 incl. BTW

Overzichtelijk, super duidelijk geschreven en voorzien van bergen jurisprudentie en handige schema’s. Niet verder zoeken of surfen, gewoon eerst dit boek lezen.

Bestel snel via iDeal. Waarom? Dat lees je hier.

Bestellen!

Het eerste en enige boek over Illegaal Grondgebruik, dat zeer gunstig in de vakpers is ontvangen. Ook geschikt voor geïnteresseerde leken.

Levertijd: 2 à 3 werkdagen na ontvangst van betaling.

Let op:

De prijs van € 49 is inclusief 6% btw. Deze geldt voor de Nederlandse situatie. Vraag na wat het geldende btw-tarief in uw land is, want afhankelijk daarvan kan de prijs veranderen.

Extra kosten en langere verzending. Voor bestellingen van buiten Nederland (zoals de Antillen of Suriname) zijn er helaas bijkomende kosten voor verzending en valuta-omzetting. Voor wat betreft de verzending hebt u de keuze uit een Express verzending van € 55 waarbij de bezorgtijd 5 tot 10 dagen is of een normale verzending van € 37,50 waarbij de bezorgtijd iets langer duurt.

Bezorging in Nederland. Je kunt deze bijkomende kosten voorkomen, door een bestelling ergens in Nederland te laten bezorgen en het dan via familie of vrienden mee te (laten) nemen naar jouw thuisadres.

Bestel méér. Vanwege de hogere kosten, raden we je aan om er dan gelijk méér te bestellen (> 10 of zo), dan smeer je de extra kosten over meer boeken uit. Bovendien, bij 10 of meer boeken heb je in ieder geval één boek gratis (10 voor de prijs van 9 + valuta- en verzendkosten). Bestel je 10 boeken, dan heb je dus meteen vrijwel alle valuta- en verzendkosten weer ‘terugverdiend’.

Doe mee met dit geweldige boek. We hebben een speciaal partnerprogramma. Je kunt het boek tegen provisie voor ons verkopen. Wat dacht je trouwens van een speciale, exclusieve oplage? Neem contact op met Liesbeth van Leijen en overleg over de mogelijkheden.