Boek: Functies toedelen aan locaties met de Omgevingswet

€ 49,50 – inclusief BTW en verzendkosten

Functies toedelen aan locaties met de omgevingswet: 
Theorie en praktijk van ruimtelijke ordening nieuwe stijl

*NIEUW!* Nu ook in digitale (epub) versie voor € 35,- inclusief btw! Of samen voor € 65,- inclusief btw en verzendkosten! 

Bestel het fysiek boek
Bestel het boek in E-pub formaat
Bestel het boek en E-pub boek samen

In deze opvolger van het Handboek RO en Bouw gaat mr. Trees van der Schoot dieper in op de vraagstukken rondom ruimtelijke ordening en hoe de nieuwe omgevingswet hier op inspeelt met ‘buitenplanse’ alternatieven. De bedoeling, systematiek en uitwerking daarvan worden in dit boek beschreven.

Van de praktijk, vóór de praktijk. In leesbaar Nederlands. 

Lees hier meer over de inwerkingtreding van de omgevingswet.

Maak gratis kennis met hoofdstuk 5

Wat is er aan de hand?

Ja, de Omgevingswet is wéér uitgesteld. Het goede nieuws is: jij kan je daardoor nóg beter voorbereiden. Dit nieuwe boek geeft in leesbare taal weer hoe functies kunnen worden toegedeeld aan locaties met de nieuwe Omgevingswet: theorie en praktijk van ruimtelijke ordening nieuwe stijl. Dit nieuwe boek past perfect in de voorbereiding op deze nieuwe wet..

Waarom dan?

Omdat ‘echte’ omgevingsplannen nog even op zich kunnen laten wachten, zullen er (voorlopig) veel ‘buitenplanse’ besluiten over functietoedeling nodig zijn. Die besluiten moeten ruimte bieden voor initiatief en een waarborg zijn voor kwaliteit. En daar horen een ‘ja mits’- houding bij en ‘vroegtijdige participatie’. Prachtig allemaal, maar wat betekent dat nu eigenlijk voor jouw praktijk? Daar gaat dit nieuwe boek over.

Valt best mee

Trees van der Schoot heeft onderzocht of er een werkproces te bedenken is dat recht doet aan alle partijen die betrokken zijn bij deze besluiten. Het goede nieuw is: het valt best mee om bestaande werkprocessen aan te passen. Daar is al veel over gezegd en geschreven en dat vind je allemaal in dit boek. En omdat het ook best een leuk boek mocht zijn, staat het vol foto’s, plaatjes en schema’s, die soms meer zeggen dan veel woorden.

Dit boek moet je hebben!

Alles bij elkaar en  praktisch toepasbaar. Bespaar tijd, gezoek en onwetendheid met dit boek.

  • Hagelnieuw. Dit boek wordt op 15 maart 2022 gepubliceerd. Nog steeds op papier, omdat wij geloven in de toegevoegde waarde van een echt boek. (geen e-book).
  • Door deskundigen gemaakt. mr. Trees van der Schoot werkt al ruim 25 jaar als zelfstandig adviseur en heeft dagelijks te maken met de zaken rondom de omgevingswet.
  • Handzaam formaat: het boek heeft een omvang van ruim 230 bladzijdes. Alleen de relevante informatie staat er in en dus geen academische verhandelingen of onnodige uitweidingen.
  • Actueel: het boek is bijgewerkt tot en met eind 2021.
  • Leest lekker weg: het boek is geschreven in normaal Nederlands. De vertaalslag tussen wet en praktijk heeft dit boek al gemaakt. Alle informatie is in één oogopslag beschikbaar en praktisch toepasbaar.
  • En dat allemaal voor een zeer toegankelijke prijs van € 49,50 inclusief verzendkosten.

Let op: extra kosten en langere verzending. Voor bestellingen van buiten Nederland (zoals de Antillen of Suriname) zijn er helaas bijkomende kosten voor verzending en valuta-omzetting. De normale prijs van € 49,50 geldt voor de Nederlandse situatie. Nadat je hebt besteld, krijg je van ons nog een extra factuur voor de bijkomende kosten. En ook is je bestelling langer onderweg (zo’n 5 tot 15 dagen).

Bezorging in Nederland. Je kunt deze bijkomende kosten voorkomen, door een bestelling ergens in Nederland te laten bezorgen en het dan via familie of vrienden mee te (laten) nemen naar jouw thuisadres.

Bestel méér. Vanwege de hogere verzendkosten, raden we je aan om er dan gelijk méér te bestellen (> 10 of zo), dan smeer je de extra kosten (al snel € 60 extra voor 10 boeken) over meer boeken uit. Bovendien, bij 10 of meer boeken heb je in ieder geval één boek gratis (10 voor de prijs van 9 + valuta- en verzendkosten). Bestel je 10 boeken, dan heb je dus meteen een deel van de valuta- en verzendkosten weer ’terugverdiend’.

Doe mee met dit geweldige boek. We hebben een speciaal partnerprogramma. Je kunt het boek namens de Van Leijen Academie verkopen. Of lekker groot inslaan voor je eigen personeel en relaties! Tegen speciale tarieven. Wat dacht je trouwens van een speciale, exclusieve oplage? Neem contact op met Liesbeth van Leijen en overleg over alle mogelijkheden.