Boeken

Nieuw: Werken in de Geest van de Omgevingswet

boek Omgevingswet‘Vandaag aan de slag met loslaten, cultuurverandering en participatie’ Een geweldig boek over de Omgevingswet is NU geschreven. Het boek behandelt de geest van deze nieuwe wet, die op 1 januari 2021 in werking zal treden. De enorme impact die de Omgevingswet zal gaan krijgen, vat dit boek op een zeer leesbare manier samen in heldere lijnen voor de praktijk.
Bestel het boek voor slechts € 23,50.
Lees meer >>

Boek Trends & tips Ruimtelijke ordening

Boek Trends & Tips Ruimtelijke OrdeningDé bestseller van 2016: meer dan 640 uitspraken in één boek… Geschreven in normaal Nederlands. Barstensvol met trends en tips: vandaag lezen, morgen toepassen. Dit boek laat zien welke trends er NU zijn in de ruimtelijke ordening. Met enorm veel praktische tips. Al meer dan 500 exemplaren verkocht! 2e Druk nu beschikbaar! Slechts € 23,50 per boek.
Lees meer >>

Boek Illegaal Grondgebruik en Ruimte

boekHét boek waar je echt op zat te wachten. In één klap alles weten over verjaring, grond en ruimte. Verjaring is bijvoorbeeld een ingewikkeld leerstuk, dat in dit boek glashelder wordt uitgelegd. Met dit boek kan je meteen aan de slag, omdat het de brug slaat tussen theorie en praktijk. Via deze website te bestellen!

Lees meer >>

Boek Jaaroverzicht Jurisprudentie Grondzaken 2016

Boek Jaaroverzicht Jurisprudentie Grondzaken 2016Unieke formule: verkrijgbaar als softcover en als e-book. De belangrijkste jurisprudentie op het gebied van verjaring en andere grondzaken alvast voor je uitgezocht.
Handige overzichtslijst van jurisprudentie, meer dan honderd samenvattingen, en van bijna dertig uitspraken de volledige tekst inclusief een heldere annotatie.

Lees meer >>